saragoescanada.blogg.se

Livet som utbytesstudent i Fredericton, Kanada.

Tisdag och onsdag i feberns tecken

Kategori: Allmänt

Jaa, som jag befarade så fick jag nån skit när vi var på field campen. Vaknade i tisdags med en huvudvärk från helvetet. Parvlade mig upp, käkade frukost och togmig till bokhandeln för att köpa de böcker jag behöver. Köpte en fin UNB-hoodie med :) Resten av dagen spenderade jag på rummet/i huset bortsett från en promenad för att köpa öl till helgens stora premiär. Sov, skypade, åt. That's it. Det blev en väldigt tidig kväll.
 
 
 
Idag vaknade jag upp med en något bättre känsla i kroppen, men efter 3h föreläsning var den förbannade febern och tillhörande huvudvärk tillbaka igen. Var tänkt att jag och Jan sku starta upp vårt projekt idag, men efter att han tittat på mig en stund så fick jag ordern att gå hem och sova, vilket jag gjorde efter lite födöintag. Vaknade av att "datakillen" kom och knackade på, så nu jäklar hörni har jag wifi på rummet! Detta betyder att jag numera kan skypa utan publik :))) Detta invigdes med ett samtal till Jossan och en titt på hennes nya, mkt fina hårfärg.
 
Gjorde Johan sällskap till Wallmart för att få lite frisk luft och vilken chock jag fick när jag kom ut! I morse var det svalt och jag hade en tunn stickad tröja + jacka när jag gick till föreläsningen, men när jag kom ut på eftermiddagen var det sol och högsommarvärme. Bara att åka upp igen och byta kläder.
 
Kvällen har spenderats med försök till plugg och lite socialiserande med resten av "ligan" som spelade Uno. Detta med utsikt över campus/downtown från sjätte våningen och ett riktigt rejält jävla åskväder!! Har aldrig sett så mkt och tydliga blixtar på så kort tid. Väldigt maffigt! Vet inte vart min åskrädsla tagit vägen...
Tanken var från början att hinna läsa en del i kurslitteraturen, men min koncentrationsförmåga är inte på topp för tillfället. Ska iaf försöka ta mig igenom ett kapitel till innan det blir natti natti.
 
 
Ett skyfall utan dess like, like like.
 
Johan (Frisk, den förste elle ja nåt) Lyckades iaf få bra bilder på blixtarna. Jag är inte den som är den, så snor gladeligen.
 
Den alltid så glada "Ligan" :)
Jag har iaf börjat läsa...
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

  • Johan I säger:

    Jag såg ju glad ut trots stölden! :D

    Svar: Du ar val alltid glad eller?! :)
    Sara

    2013-09-12 | 02:35:57
    Bloggadress: http://johanfrisk.blogg.se

Kommentera inlägget här: