saragoescanada.blogg.se

Livet som utbytesstudent i Fredericton, Kanada.

Pubcrawl och Halloween - festar bort förkylningen

Kategori: Allmänt

Trots en dunkande huvudvärk, en rinnande näsa och en outtröttlig hosta har det festats på i helgen. Mer än vanligt. 
 
 
I fredags var vi först ut och åt middag på Snooty Fox för att fira Johan (J2s) födelsedag. Mycket trevligt och enligt utsago (jag har inte haft nåt smak/luktsinne alls de senaste dagarna) så var det även väldigt god mat och dryck :)
Kvällen fortsatte sedan till 20/20 som var vårt första stopp på kvällens pubcrawl, anordnat av forestry och ENR. Där var även en del andra pubcrawlgäng, så det var mycket folk och en trevlig stämning. Bortsett från de konstiga danstävlingarna som ägde rum på dansgolvet (och en MKT ofräsch toalett) så var det ett riktigt roligt "stopp". Efter ca 2h på 20/20 promenerade vi sedan till The Capital för stopp nr 2. Ett mysigt, litet ställe med fantastiskt bra musik! Jag och Lena dansade som aldrig förr och jag riktigt njöt till tonerna av The Knife och The Strokes. MEN de flesta andra ansåg ju att detta var det sämsta stället...så efter lite mindre än en timme bar det iväg till tredje och sista stället, ville ju inte stanna där själv som en annan looser, haha. 
Sista stället var en större klubb, I-rock. Hemsk inredning, halvtaskig musik och alldeles för lättklädda tjejer. MEN det var faktiskt rätt kul med de där dansburarna, eftersom vi till skillnad från de "alltför lättklädda stackars tjejerna" har lite distans och kan göra bort oss xD Efter att ha dansat mig alldeles svettig och druckit alltför många Fireball blev det en lååång promenad tillbaka till McLeod för att krypa ner under täcket och ladda om inför dag 2...
 
Middagsgänget
 
Dag två inleddes med en massa vila, Växjö-Leksand och mer vila. Efter en välbehövlig dusch och en rejäl sminkning för att se ut som att jag överhuvudtaget var vid liv, så bar det av hem till Lena för att laga middag och fixa oss inför Halloweenfesten. Det blev en god middag bestående av ugnsbakad aubergine, sallad med feta och oliver, quinoa och hummus samt en drink a la Lena :) Här började jag faktiskt få tillbaka lite smaksinne, så hade glädjen att uppskatta maten!
Jag och Lena körde på ko-tema och dansade runt hela kvällen i en pyjamasliknande kodräkt med ett halvsjaskigt, grått, juver på. Varmt som tusan, men annars bekväma danskläder. Grabbarna var clowner (mkt,mkt bra clowner!!) och resten av tjejerna jägare och hockeyspelare. Efter förfest hos Lena och Lenas granne bar det av till S-club och den stora Halloweenfesten. Massa, massa folk. Detta innebar en massa dans, alldeles för långa köer till toa och bar samt en rygg som mer liknade ett vattenfall. Även här var det alldeles för lättklädda tjejer med den ena "kostymen" värre än den andra. Tjejgänget som var utklädda till bebisar med blöjor tog nog priset som värsta...överlag var det rätt många som inte hade klätt ut sig (TRÅKIGT!) men såklart fanns det en del riktigt bra grejer med. Leksand var representerat då en av tjejerna från huset var utklädd till leksandsspelare :D Tycker faktiskt att McLeod-folket stod ut lite, då nästan alla härifrån faktiskt klätt ut sig. 
På grund av en alldeles för trött kropp (från allt dansande) och för långa köer blev det en tidig kväll, vilket uppskattas idag då jag behöver plugga som aldrig förr...
 
Middag med den här snyggingen :)))
 Nöjd med min (ko)stym. Haha
GOTT!
Anna, Melanie och Amanda
Becky, Charlotte, Angeline och Michael
Johan,Matthias och Johan både gladde och skrämde folk... 
Galet äckligt.
Jag och Lena hittade fler kor till hagen :D 
 
 
och för er som inte testat, DET GÅR att festa bort en förkylning! Eller det går att göra den bättre iaf ;) 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: