saragoescanada.blogg.se

Livet som utbytesstudent i Fredericton, Kanada.

Kvällen + en specialare för dig Simon Bylund!

Kategori: Allmänt

Så, efter middagen har vi inte gjort nåt speciellt. Chillat, spelat biljard, promenerat runt, kollat in en park med bra stigar att springa på och kollat in hur Lena bor på "New Res". Hon bor sjukt fint! En ny lägenhet som hon delar med 2 andra tjejer. Stort kök och ett riktigt stort sovrum med en dubbelsäng. Lär nog bli en och annan trevlig middag där :)
 
Lena och hennes fina rum.
 
Så, på begäran, här kommer en lite mer utförlig beskrivning av The Currie center (träningsanläggningen) tillägnad Simon Bylund.
Anlägginngen består av 3 våningar. Först och främst finns det en stor sal med läktare där de har bla basket- och volleybollmatcher.
På våning 1 finns det sen salar där man kan spela fotboll, basket osv. Finns olika lag man kan träna/spela med om man vill. Sen finns det ett rum med fria vikter (antar att det är där du kommer hänga?!). På våning 2 finns en fitness studio där de kör zumba och lite andra pass och ett till rum (multi purpose room) där jag också tror de kör pass. Utöver detta finns en löparbana som är ca 160m om du håller yttervarv. Från löparbanan ser du ner i salen för lagsporter mm. På våning 3 finns ett cardio-rum med cross-trainers, löpband, cyklar mm, ett område för stretching, ett område med viktmaskiner och en spinningsal.
Överlag väldigt fräsch och fin anläggning. Allt utom vissa speciella pass är gratis! Vill du så kan du göra en hel del tester med, men det kostar lite. Finns även gym på några fler ställen, tex huset där jag bor. Vet dock inte hur kvaliten är på dem. Finns såklart en ishall! och fotbollsplan och så. Sen finns det en pool och kanske nåt mer som jag missat. Jag är i alla fall säker på att jag kommer vara nöjd med de träningsmöjligheter som finns här :))) 
 
 
Tack och godnatt!

Kommentarer

  • Bylund säger:

    Tack för en mycket bra och informativ beskrivning. Idag var dagen då jag verkligen började längta tills dess att jag åker över! Verkar vara ett sådant stort utbud att det är svårt att avgöra vilken avdelning jag främst kommer att hänga i, zumbahallen är det i alla fall inte. ;-)

    2013-09-02 | 07:13:52
  • Wööörn säger:

    Vad skönt för dig att träningsutbudet är så bra:) har beställt bredband idag, får det i slutet på veckan så skypa i helgen ?<3

    2013-09-02 | 19:26:19
  • Wööörn säger:

    Vad skönt för dig att träningsutbudet är så bra:) har beställt bredband idag, får det i slutet på veckan så skypa i helgen ?<3

    Svar: åker på field camp så blir borta hela veckan. men nösta vecka :)))) <3
    Sara

    2013-09-02 | 19:26:59

Kommentera inlägget här: