saragoescanada.blogg.se

Livet som utbytesstudent i Fredericton, Kanada.

Försöker skapa en vardag

Kategori: Allmänt

Ja, tillbaka i skolan igen då. Måndagar är som jag kanske nämnt min tyngsta dag, men det är ju skönt att få den avklarad direkt så att inte allt drygt kommer på fredagen.
Ska försöka få in några typer av rutiner så att jag får något gjort och idag har det faktiskt gått hyffsat bra, förutom att jag börjat bli lite av en tidsoptimist och får kuta mellan alla ställen...
Efter de tre första timmarna med föreläsningar gick jag till gymmet och sprang en kortis, va på ett spinningpass och körde lite styrka och mer cykel efter det. Skönt med låång lunch så att man hinner med det :) dock stannade jag för länge på gymmet så fick hetsa i mig lunch innan datalabben började.
Är så less på den där fängelsehålan och woodstock, MEN idag gick det iaf några steg framåt. Hurra!
 
Ska dra mig mot biblioteket och plugga lite nu, måste få lite gjort och här händer inte mkt eftersom datajäveln är så förbannat dålig.
 
Förresten, vill passa på att ta tillbaka det jag sagt innan om de "löjliga reglerna" de har här i huset. Det verkar ju tydligen som att de behövs. På en kort tid har någon skitit i en av trapporna, någon i ett av badkaren och nån har spytt i en av tvättmaskinerna. Vad är det för fel på folk?!!!
 
Glad efter dagens träningspass :)
 
TRÖK!
Colin är inte heller så förtjust i woodstock...
 

Kommentarer

  • Wööörn säger:

    Va äre för fel på folk??? Skitit i en trapp å badkar??? Asså de är de värsta ja har hört !

    Svar: Jag vet. Helt sjukt!
    Sara

    2013-09-24 | 22:33:18

Kommentera inlägget här: